joi, 3 martie 2011

Poluarea

Poluarea reprezinta contaminarea mediului inconjurator care ataca sanatatea umana, calitatea vietii sau functia naturala a ecosistemelor. Poluarea se dezvolta din cauza oamenilor care nu respecta legea naturii.
Poluarea aerului:
Aerul este poluat de fumul de esapament al masinilor, iar un rol daunator foarte mare il au fabricile de produse toxice si multi alti daunatori toxici. De aceea  tehnologia a evoluat si acum se produc masini electrice.
Poluarea apei:
Apa este poluata numai de oameni care arunca tot felul de mizerii toxice si nontoxice in apa, nu se gandesc ca putem murii daca nu avem resurse de apa, ii intereseaza doar sa scape de mizerii in mod cat mai usor fara a se gandi la mediu, dar mai ales pestii care traiesc in aceea apa, numarul de pesti morti au crescut imens in ultimi ani in Europa, dar acum toate animalele se imbolnavesc pentru ca aceste folosesc apa din marii, oceane, lacuri si mor mii poate chiar zeci de mii de animale anual in Europa.
Poluarea solului:
Solul este si el foarte atacat de mizeriile lasate de oameni. Sunt facute ingrasaminte toxice folosite in agricultura de oameni care sunt in domeniu.
Combaterea poluarii:
Majoritatea oamenilor nu inteleg cat este de important sa respectam un sigur lucru foarte usor iar acesta este reciclarea. Nu suntem forte multi cei care readucem curatenia in locurile infecte. S-au infiintat organizatii care fac cereri la stat pentru a se aproba mai multe legi iar asa nimeni nu cred ca ar mai arunca gunoaie, cateva s-au aplicat dar nu toate. Marii oameni sunt responsabili cu toate acestea, inca se mai poate face ceva pentru pamant. De mult au inceput schimbarile la ciclul pamantului dar nu  se face public.
Trebuie sa intelegem daca nu vom ingriji pamantul nu vom mai trai mult, acesta este supt de resurse dar noi nu il ajutam cu nimic. Grabiti-va fiecare deoarece cu fiecare zi pamantul pierde resurse foarte importante.
    Ingrijiti-l.                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu